Audiac op de Woonbeurs 2011

19 september 2011

Audiac neemt dit jaar inmiddels voor de vijfde keer deel aan de Woonbeurs. De afgelopen jaren hebben wij met veel succes Tivoli Audio en Geneva gepresenteerd op dit belangrijke design- en interieur event. Dit jaar zullen wij onze producten in ons nieuwe Audiac Living concept presenteren en introduceren wij de nieuwe productlijnen Punkt en Simple Audio. Tevens zullen wij de nieuwe Tivoli PAL+ en Geneva XS te bewonderen zijn.

De woonbeurs wordt gehouden van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober en u kunt ons vinden in Hal 11, stand 037

Introductie Geneva Model XS en Model M touch Walnut

15 september 2011

 Met de nieuwe Model XS introduceert Geneva ’s werelds eerste echt draagbare hifi-systeem. De XS, geïnspireerd op de klassieke reiswekker, is ondergebracht in een met leer bekleed etui, formaat brillenkoker. Opengeklapt is het een muzieksysteem dat veel muzikaler is dan zijn afmetingen doen vermoeden. Dichtgeklapt is de XS een stijlvol reisaccessoire dat in elke tas of koffer een plekje vindt. Een even geraffineerde als elegante oplossing voor iedereen die ook op reis optimaal van zijn of haar muziek wil genieten.

                                                    

Via Bluetooth of een kabel speelt de XS muziek van iPhones, iPads en andere smartphones en tablets die als muziekbron te gebruiken zijn. Voor het weksignaal kan gekozen worden uit een wektoon of een radiostation. Twee tweeters bieden een heldere, brede stereoweergave terwijl de woofer de lage tonen verzorgt.

Met de ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij kan de XS vijf uur op vol vermogen muziek afspelen. Wordt hij als wekker gebruikt, dan biedt de batterij voor zeven dagen energie; in rust gaat hij een jaar mee. Een oplader wordt vanzelfsprekend meegeleverd. De XS, in de inmiddels klassieke Geneva-tinten zwart, wit en rood, zal vanaf november leverbaar zijn via audio- en designwinkels met een adviesverkoopprijs van € 199,-.

Geneva Model M touch – nu ook in Walnut uitvoering

Na de succesvolle introductie van de Geneva Model XL, Model L en Model M-2 met een walnoten behuizing, is nu ook de Model M touch verkrijgbaar in deze uitvoering.  Met name de zilverrode aanraakbediening aan de bovenkant van de M touch combineert erg fraai met de walnoothouten kast.  De M touch Walnut is leverbaar vanaf november met een verkoopadviesprijs van € 659,-.

 

RAF Trend Event 2011

9 september 2011

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober organiseert Raf Hilversum de 3e editie van het Hifi Trend Event. Audiac is aanwezig met een reeks producten die het luisteren naar muziek niet alleen leuker maar ook eenvoudiger maken. Cyrus Streaming producten, Olive muziekservers en de fonkelnieuwe multiroom muzieksystemen van Simple Audio kunner worder er gedemonstreerd. Blader door je muziekcollectie en ervaar hoe muzikaliteit hand-in-hand kan gaan met functionaliteit. Wij vertellen je er alles over en zien je graag tijdens het Raf Hifi Trend Event in Hilversum.

Lees er meer over op http://www.raf.nl/?p=911