Mark Levinson 40e verjaardag Brochure met alle nieuwe producten

22 februari 2012

Mark Levinson is zonder twijfel één van ’s werelds meest legendarische audiofabrikanten. Na enkele rustige jaren introduceerde het illustere merk de afgelopen twee jaar een aantal producten die zowel in binnen als buitenland met kreten als “Levinson is back” onthaald werden. Dit jaar bestaat Mark Levinson 40 jaar en dat wordt gevierd met de introductie van niet minder dan vier nieuwe producten. Eind van het jaar verwachten we een opvolger voor de referentie voorversterker – de No 52 – gevolgd door de No 585, een zeer krachtige geïntegreerde versterker met digitale ingangen en een uitgangsvermogen van 2x 225 Watt, een No 519 CD speler met interne volumeregeling en digitale inputs en een No 560 Digital Signal Processor (DAC).

Het moge duidelijk zijn dat we bij Audiac bijzonder enthousiast zijn over de toekomst van Mark Levinson. Daarom vind je http://bit.ly/zxFhOR een kersverse digitale Mark Levinson brochure met daarin de officiële aankondiging van de nieuwe producten.

Nieuwe Arcam Solo en AVR360 prijzen

16 februari 2012

Door verbeterde productietechnieken en efficiënter transport en opslag zijn we in staat een aantal Arcam producten per direct structureel in prijs te verlagen.  Zo wordt de Arcam Solo Neo met ruim 10% in prijs verlaagd naar een verkoop adviesprijs van €1.499,= en de Solo Mini met 5% naar €949,=. De rDac als ook zijn draadloze broertje de rDacKW zullen worden verlaagd naar respectievelijk €399,= en €499,=. Tegelijktijd wordt de rWand vervangen door de rWand+ met een verkoop adviesprijs van €69,=.

Daarnaast is inmiddels ook de prijs bekend van de nog te introduceren Arcam FMJ AVR360. Deze 7x75W, 3D surround receiver krijgt een verkoop adviesprijs van €1.799,=. Over ongeveer een week is de Arcam FMJ AVR360 in het zwart beschikbaar en zullen wij meer details van dit uitzonderlijke product bekend maken.