Skip to main content

Arcam en Sonus faber in stereo en surround bij Overgaauw

Graag verwelkomt Overgaauw in Leiden je op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober voor een demonstratie van Arcam met Sonus faber luidsprekers. Ook zijn wij zelf van de partij bij Overgaauw om onze producten in detail toe te lichten.

venere-2-5-3805-roll2-smallBij Overgaauw laten wij je graag naar de Sonus faber Principia luisteren. Principia is Italiaans voor eerste en vormt dan ook Sonus faber’s eerste lijn met een bijzondere prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kun je kennis maken met de Sonus faber Chameleon en Venere serie, in zowel een surround als een stereo opstelling. In de surround opstelling worden de Sonus faber luidsprekers aangestuurd door de Arcam Solo Movie, de all-in-one met bijzondere prestaties, afgewisseld met de Arcam AVR390 receiver, een primeur in Nederland. De AVR390 is Arcam’s nieuwste en voordeligste telg uit de AVR familie en de opvolger van de AVR380, uitgebreid met Dobly Atmos en Dirac Room Equalisation. De stereo demonstratie zal plaatsvinden met een CDS27 CD-speler/streamer en een A29 class G versterker die vanaf 1 november extra voordelig wordt.

Deze Arcam & Sonus faber demonstraties vinden plaats in nieuwe demonstratieruimte op de eerste etage van Overgaauw op de Breestraat 148 in Leiden. Meer (praktische) informatie is te vinden op de website van Overgaauw waar je je ook kunt aanmelden.