Skip to main content

Arcam voegt streamingdiensten toe en prijst haar versterkers nog aantrekkelijker

Na twee jaar van verschillende productintroducties in stereo en AV is het Arcam portfolio bijna compleet en kan elke muziek- en filmliefhebber genieten van een vernieuwde beleving. Van compacte audio producten in de rSeries, all-in-one oplossingen van de Solo Music en Movies tot Class G stereo- en meerkanaalssystemen in de FMJ serie.

arcam-musiclife-iconBij zoveel bijzondere producten hoort ook een bijdetijdse bediening.  Arcam’s MusicLife App is al een tijdje te vinden in de App store maar sinds kort vernieuwd en ondersteunt nu ook het gebruik van muziekdiensten zoals Tidal, Qobuz en Internetradio. Deze streaming diensten zijn beschikbaar voor de Solo Music en Movies, de CDS27 en de UDP411. Ook alle receivers kunnen worden bediend met de MusicLife App en bezitten SpotifyConnect. Download de App nu uit de App store!

Tegelijkertijd heeft Arcam de prijzen van de A29 en A39 kunnen verlagen waardoor deze Class G versterkers nu nog toegankelijker worden. Daarbij blijven de bundelaanbiedingen met respectievelijk een gratis rBlink en irDAC-II onverminderd geldig tot 1 december 2016. Oftewel een A29+rBlink bundel heeft nu een advies verkoopprijs van €1.249 en een A39+irDAC-II bundel €1.849. De bundelaanbieding van de SR250+UDP411 is eveneens in prijs verlaagd met een advies verkoopprijs van €3.999 tot 1 december.

arcam-musiclife-control7