Skip to main content

Wadia 321 DAC en Simple Audio bij AudioFile

Geschiedenis kenners weten dat s’ Gravenmoer in de Noord-Brabantse gemeente Dongen begon als schippersplaats waar gehandeld werd in turf, stro en rijshout. Uiteindelijk kwam aan de turfwinning en later ook aan de scheepvaart een einde waarna de haven in 1950 werd gedempt.

Muziek- en Hifi-liefhebbers weten ’s Gravenmoer vooral te vinden vanwege AudioFile, de audiospecialist aan de Hoofdstraat nummer 30 waar vanaf vandaag twee nieuwe audio-juweeltjes beluisterd kunnen worden: De Wadia 321 DAC en de Simple Audio Roomplayer+.

Wadia 321 Front Top RemoteDenk je aan topklasse digitale audio dan zeg je Wadia. Met de nieuwe Wadia 321 koppelt de Amerikaanse fabrikant al haar digitale expertise aan de creatieve geest van het Italiaanse Fine Sounds designteam. Het resultaat is een topklasse DAC met volumeregeling in een schitterende behuizing. De prestaties? Ongekend in deze prijsklasse!

Roomplayer_Lounge_CUAudioFile is een groot voorstander van de functionele meerwaarde van Streaming Audio maar dan wel graag met behoud van muzikale ziel. Vooral dat laatste is niet altijd vanzelfsprekend. Met Simple Audio voegt AudioFile echter een krachtig muziekinstument toe aan haar ruime portfolio met een fraaie userinterface gecombineerd met ongekende muzikaliteit voor een bescheiden prijs.

AudioFile:

Hoofdstraat 30
5109 AC ’s Gravenmoer (NB)
T: 0162 – 312 342
E: info@audiofile.nl
W: www.audiofile.nl

 

Geef een reactie