Skip to main content

Geneva AeroSphere speciale gast op 2e Kerstdag bij Sights & Sounds

Aanstaande 2e Kerstdag opent Sights & Sounds haar deuren voor elke muziekliefhebber en heeft twee wel heel speciale gasten, namelijk de nieuwste Geneva AeroSphere “luidsprekers” en “base”.

De Geneva AeroSphere is een nieuw draadloos muzieksysteem voor in meerdere kamers van elk huis. Elke AeroSphere Small of Large is als individuele draadloze luidspreker te gebruiken via AirPlay, BlueTooth of WiFi (DLNA). Daarnaast kunnen maximaal vier AeroSphere’s met elkaar en met de AeroSphere Base draadloos worden verbonden waardoor je in elke kamer kunt luisteren naar je favoriete CD of je favoriete FM/DAB(+) radiostation. Beide oplossingen – individuele draadloze luidspreker en draadloos muzieksysteem met een AeroSphere Base – zijn door en met elkaar te gebruiken. Bovendien kunnen twee AeroSphere Small’s als een stereo luidspreker paar gebruikt worden.

Geneva AeroSphere BaseGeneva Large AeroSphere Black-smallgeneva aerosphere large

Bedienen van de Geneva AeroSphere kan eenvoudig en intuitief via de Geneva AeroSphere App die beschikbaar is in de App store (iOS) en de Google Play Store (Android). Het design van de Geneva AeroSphere is gebaseerd op natuurlijke vormen en heeft een “minimalistisch” karakter . Knoppen zijn er bijna niet te vinden, zoals bij elk Geneva product. Je favoriete CD wisselen? Hou je hand bij de Geneva AeroSphere Base, je wordt “gezien” en je CD wordt uitgeworpen.

Naast deze jongste telg van Geneva toont Sights & Sounds in haar winkel ook een breed assortiment aan nieuwe Arcam, Sonus Faber en Cyrus producten en zijn de recent geïntroduceerde Sumiko Subwoofers te bewonderen. Wil je de Geneva AeroSphere een keer zelf horen en ervaren, kom dan op 2e Kerstdag naar Sights & Sounds, Nieuwstad 51, 7201 NL,  Zutphen. Voor meer informatie kun je bellen met 0575-545583, emailen naar info@sightsandsounds.nl of bezoek de website van Sights & Sounds