Skip to main content

Ayre Acoustics

Ayre Acoustics is het geesteskind van Charles Hansen, een man met een ongekend openhartige en praktische benadering van zijn vak. Iemand die weinig heel laat van populaire marketingverhalen, en die meetgegevens en wijsheden van anderen aanzienlijk minder belangrijk vindt dan wat hij hoort. Hij wil u dan ook niet naar zijn apparatuur, maar naar muziek laten luisteren.

ayre11


Nieuwe paden
Ook in technologisch opzicht bewandelt Ayre vaak paden die door andere fabrikanten gemeden worden. De uiterst leesbare technische verslagen van de KX-R voorversterker en de MX-R monoblock eindtrap laten daar geen twijfel over bestaan.

Filosofie
In de compacte range herkenbaar gestileerde toestellen is steeds dezelfde filosofie terug te vinden, met de gebalanceerde, discrete opbouw en het Zero Global Feedback concept als belangrijke kenmerken, en met karakteristieke features zoals het uit een massief blok aluminium gefreesde chassis van de topmodellen. Met de recente USB DAC opent Ayre ook de weg naar actuele media: deze converter verandert uw computer in een muziekserver van het hoogste niveau.