Skip to main content

Geneva Sound

Een perfecte balans tussen klank, eenvoud en stijl. Een balans waarmee onze uitgekiende Sound Systems zo perfect passen in de tijd waarin we leven: optimale prestaties, een glasheldere bediening, een BlueTooth ontvanger voor het streamen van muziek en een stijlvol design. Daarnaast bevrijden ze u voorgoed van luidsprekerkabels en andere snoeren. Hoe? Door het complete stereosysteem in een enkele behuizing onder te brengen – inclusief de luidsprekers.

De Geneva Sound Systems maken gebruik van EmbracingSound™, een opzienbarende technologie die zijn naam volledig waarmaakt: waar u ook staat of zit, u geniet altijd van een volledige stereoweergave.

Geneva Model XL wirelessModel XL  Geneva Sound Model L wirelessModel L  Geneva Sound Model M Wireless RedModel M  Geneva Sound Model S WirelessModel S

 

Geneva Sound Systems op een rij

Onze Sound Systems zijn met recht compleet te noemen. De modellen reeks begint met de Model XS als compacte reisuitvoering tot en met de XL en de XXL. De Model XXL is de oplossing voor het aldoor moeilijk op te lossen probleem van een TV meubel.  De XXL is een designmeubel met een superieur audiosysteem voor muziek- en filmbeleving. Naast de draadloze (BlueTooth) ontvanger voor smartphones, tablets en computers, beschikken de Geneva Sound Systems over een uitstekende FM-tuner met zes presets, in het geval van de Model L en XL ook over een digitale (DAB+) tuner, een ingang voor uw TV of een andere geluidsbron, een op het formaat van het systeem berekende versterker, ingebouwde luidsprekers, een compacte afstandsbediening en voor de Model L en XL over een discreet in de behuizing opgenomen CD-speler.

Een systeem zoals wij dat voor ogen hadden, vroeg om een design dat even makkelijk pakkend als onopvallend kan zijn. Dat bepaalde onze keuze voor vier karakteristieke finishes, voor de al dan niet optionele voet en voor de akoestisch transparante, in de kleur van de behuizing uitgevoerde grille. En het display? Dat zit achter die grille. Stijlvol en eenvoudig. Geneva Sound Systems.

Geneva AeroSphere

Eind 2014 introduceert Geneva een geheel nieuwe lijn met een nieuwe vormgeving naast de bestaande Sound Systems: AeroSphere.  De AeroSphere lijn bestaat uit drie producten die samen een draadloos muzieksysteem vormen waarmee elk huis kan worden voorzien van een muziek in elke kamer.  De AeroSphere Large is een muzieksysteem dat elke kamer kan vullen met uw favoriete muziek. De AeroSphere Small is het alternatieve voor een kleinere kamer, slaapkamer, keuken, thuiskantoor enzovoorts.  Elke AeroSphere Small is bovendien te gebruiken als linker of rechter luidspreker in een stereo opstelling. U kunt uw favoriete muziek draadloos naar de AeroSphere’s streamen via BlueTooth, Airplay, SpotifyConnect of DLNA.  Wilt u naar uw favoriete CD’s of FM/DAB+ radiostation luisteren? Dat kan ook met de AeroSphere Base die CD’s of FM/DAB+ draadloos naar uw AeroSphere’s streamt.  En de bediening? Allemaal met de Geneva App beschikbaar voor iOS of Android (zoek op AeroSphere).  Onderaan deze pagina vindt u een filmpje over de werking van de Geneva AeroSphere App.

Geneva Large AeroSphere Black-small     Geneva AeroSphere Base       AeroSphere App-cropped

 

Een overzicht van de meest actuele modellenreeks en de advies verkoopprijzen vindt u in de prijslijst. Meer informatie kunt u vinden op de Nederlandstalige website van Geneva Sound