Skip to main content

JBL Synthesis

Het Amerikaanse JBL Synthesis heeft al zijn ervaring in het bouwen van geluidssystemen voor professionele bioscopen samengevoegd in een serie home-cinemasystemen voor de meest veeleisende liefhebber. Het kleinste systeem is berekend op ruimtes tot zo’n 450 kubieke meter. Met de grootste, de JBL Synthesis Everest, haalt u letterlijk en figuurlijk een piekervaring in huis. De drie frontluidsprekers, acht surroundspeakers en vier 18″ subwoofers vormen samen met een versterkervermogen van niet minder dan 8.800 watt voor een systeem dat het niveau van de beste (publieke) bioscopen overstijgt.

JBL Synthesis Room with seperate speakers        JBL Synthesis room with built in speakers

Indrukwekkend
Vanzelfsprekend bieden de JBL Synthesis systemen uiterst geavanceerde signaalprocessors en een digitale equalizer die door een expert op de akoestiek van uw huisbioscoop wordt afgeregeld. De intelligente processors van het systeem configureren zichzelf automatisch om uw digitale signaal vanaf een schijf, videodienst of satelliet optimale impact te geven. Het gepatenteerde JBL Synthesis Logic 7 matrixsysteem zorgt daarbij voor een grote accuratesse en een exacte timing van de luidsprekersignalen, met een groots, bijna perfect 360-graden klankbeeld als indrukwekkend resultaat.

Dit lukt allemaal niet zonder investeringen in nieuwe technologieën, luidsprekerdrivers en systemen. De intensieve samenwerking tussen JBL Synthesis en JBL Professional – de JBL tak die zorg draagt voor geluidsweergave bij concerten, festivals en bioscopen – stelt JBL Synthesis in staat professionele geluidstechnologie naar uw woonkamer of thuisbioscoop te brengen.  De onderstaande video geeft een indruk van de innovatieve werkzaamheden in het JBL luidspreker laboratorium in Northridge bij Los Angeles.

Een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden met JBL Synthesis vind je in de prijslijst. Meer (technische) detailes zijn te vinden op de JBL Synthesis website.