Skip to main content

Simple Audio

High Definition muziek in elke kamer met een stopcontact!

Zo eenvoudig zijn de muzieksystemen van Simple Audio. Met één druk op de knop verzamelt Simple Audio al je digitale muziek en geeft je overal in huis toegang tot je favoriete tunes. Of je muziek nu opgeslagen is op je PC, Mac of Netwerkschijf (NAS), Simple Audio brengt al je albums automatisch onder in een overzichtelijke bibliotheek zonder dat je je druk hoeft te maken over lange netwerkkabels of de kwaliteit van je WiFi netwerk.

Simple Audio maakt namelijk dankbaar gebruik van je bestaande lichtnet voor een efficiënte distributie van digitale muziek. Het enige wat Simple Audio nodig heeft is een stopcontact. Vanzelfsprekend biedt Simple Audio net zo makkelijk toegang tot Internet(radio) en Internet muziekdiensten. Ook muziek vanaf een harde schijf, TV of iPod vinden via de ingangen op de Simple Audio Roomplayers makkelijk een weg naar de luidsprekers.

De bediening is dankzij de gratis iPod/iPad applicatie al net zo makkelijk. Vanaf de bank wandel je door je eigen digitale muziekcollectie, ontdek je nieuwe muziek via de muziekdienst Deezer of luister je naar één van de duizenden Internetradio zenders van over de hele wereld. Geen kabels, geen WiFi storingen, geen uitval maar simpelweg genieten van je muziek, ook in hoge resoluties  tot en met 24bit/192kHz.
Simple Audio

De Simple Audio Roomplayer+ in detail

Met de Simple Audio Roomplayer+ with Amp haal je een compleet muzieksysteem in huis. Sluit je luidsprekers aan op de geïntegreerde 2x50Watt versterker en geniet. Gebruik je liever je bestaande versterker, kies dan voor de Roomplayer+. In functie identiek aan de Roomplayer+ with Amp met uitzondering van de versterker waardoor de Roomplayer+ de perfecte Streaming Audio bron is voor je bestaande muzieksysteem. De digitale uitgang is actief en ondersteunt tot en met 24bit/192kHz. Muziek in de keuken of slaapkamer? Met Simple Audio regel je het in een handomdraai. Steek de stekker in het stopcontact, sluit een Roomplayer+ aan op een set luidsprekers, browse door je muziekcollectie via de gratis applicatie, selecteer ruimtes, gebruikers, voeg muziek toe en geniet.

Logo DeezerWil je nieuwe muziek ontdekken of gewoon even iets anders luisteren dan je eigen muziek? Gebruik dan de Deezer muziekdienst in de Simple Audio applicatie. Met Deezer heb je toegang tot meer dan 20 miljoen nummers en kun je deze ook lokaal downloaden op maximaal 3 mobiele Android of iOS apparaten zoals smartphones of tablets waardoor je ook toegang tot je muziek hebt ZONDER netwerk

QOBUZ_Music_is_back-croppedWil je nieuwe muziek ontdekken in “Echte CD Kwaliteit” of zelfs “Studio Master Kwaliteit”?  Gebruik dan de muziekdienst Qobuz met meer dan 18 miljoen nummers te streamen of downloaden in CD kwaliteit en 20.000 albums te downloaden in Studio Master kwaliteit

Maak je gebruik van lokaal opgeslagen muziek op een computer, laptop of netwerkschijf? Ook dan kan Simple Audio je muziek feilloos weergeven met bediening via je App of PC/Mac.

HFC awardEen volledig overzicht van de nieuwste Simple Audio software en hardware vind je in ons laatste nieuwsbericht en een eerste 5 sterren review van de Roomplayer+ door HiFi Choice is hier beschikbaar.

Op de pagina hoe werkt Simple audio vind je meer detailinformatie over hoe je de Simple Audio Roomplayers kunt opnemen in het stroomnet van je huis. Als je op zoek bent naar een dealer dan kun je deze vinden via onze dealer locator.

Voor meer informatie over de Simple Audio Roomplayer(+) en zijn diensten staan hieronder een aantal bruikbare links:

Hoe werkt Simple audio

Snelstart gidsen

Downloaden Simple Audio software voor je PC of Mac

Simple Audio Support Center

Aanmelden muziekdienst Deezer

Aanmelden muziekdienst Qobuz