Tivoli Audio

De inmiddels klassieke Tivoli Audio Model One tafelradio staat nog altijd aan de basis van de steeds verder groeiende Tivoli Audio Family: een uitgelezen collectie van compacte audioapparatuur met een sterke en stijlvolle vormgeving, een vanzelfsprekende bediening en een in dit formaat altijd weer verbazingwekkende klankkwaliteit.

 

ta_music_system_bigVan reisradio tot multi-roomsysteem
Naast de op de Model One gebaseerde Model Two en Three biedt Tivoli Audio een keur aan even compacte als inspirerende producten, zoals het iYiYi stereosysteem, de spatwaterdichte PAL radio, de iSongBook reisradio met dockingstation voor uw iPod, of de recente Networks, een muzieksysteem dat FM- en internetradio biedt maar ook draadloos alle op uw computer opgeslagen muziek kan weergeven.  Met  de Networks zet u bovendien een even eenvoudig als compleet multi-roomsysteem op.

ModelOneFrostwhiteColl

De looks
Een stijlicoon kan niet zonder goede looks. De Tivoli Audio catalogus biedt u een rijke keuze uit modellen, designs, kleuren en finishes, en het Amerikaanse bedrijf verrast u regelmatig met speciale edities zoals de door het Italiaanse designlabel Cappellini op kleur gezette Model One en Networks. De Nederlandstalige website van Tivoli Audio houdt u op de hoogte!