Skip to main content

Audiac

Eigenlijk willen wij hetzelfde als u: thuis, in onze eigen omgeving, optimaal genieten van onze favoriete muziek en van spannende, romantische of opzienbarende films. Dat is ons uitgangspunt en daarom werken we uitsluitend samen met fabrikanten die diezelfde wens als basis hebben. Wij importeren en distribueren dan ook alleen producten waar u en wij van kunnen genieten. Producten die uniek en vooruitstrevend zijn. Muziekproducten die gemaakt worden door gedreven, gespecialiseerde fabrikanten die net als wij plezier in hun werk hebben en die altijd nog weer een stapje verder willen. En dat nog doen ook.

WadiaIntuition_0071Editarcam-bdp300-front1-300x83

Team Audiac

Ons team bestaat uit muziek- en filmliefhebbers. Naar een geweldige nieuw album komt iedereen even luisteren, een fantastische nieuwe film wordt vaak met het hele team bekeken. Op dezelfde manier evalueren we de nieuwe producten die bij ons binnenkomen. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat we u kunnen laten zien en horen wat we graag in ons eigen huis zouden willen hebben.

Audiac dealers

Om onze producten optimaal tot hun recht te laten komen werken we samen met een aantal geselecteerde dealers die alles van onze producten weten en er even enthousiast over zijn als wij. U vindt de dealer van het uw merk naar keuze in uw omgeving op onze dealerpagina.

Voor meer informatie over Audiac, zijn team of producten kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina.