Skip to main content

PRYMA – wereldklasse geluid met ongeëvenaarde stijl

Met de hand gemaakt in Italië met een scherp oog voor detail en materiaalkeuze. Pryma is de eerste hoofdtelefoon die wereldklasse geluidskwaliteit combineert met een ongeëvenaarde stijl. Ontworpen om even onderscheidend en persoonlijk te zijn als de muziek waar je naar luistert. Pryma’s verwisselbare en verstelbare hoofdbanden maken deze hoofdtelefoon een unieke, aanpasbare en muzikale modeaccessoire.

150721_Shot_1D_Carbon_072-073-FB_68m_RGBsmall-croppedPryma wordt vervaardigd in Italië door Sonus Faber, al meer dan 30 jaar de ontwerper van wereldklasse luidsprekers. Pryma bestaat uit een verwisselbare hoofdband van Italiaans leer en een gegoten aluminium oorschelp met koperen & roestvrijstalen gespen. Pryma is niet alleen te gebruiken in combinatie met je muzieksysteem maar is door de bijgeleverde kabel met volledige bedieningsfunctionaliteit en microfoon, ook een uitstekend partner voor je smartphone.

Pryma is beschikbaar in vijf verschillende kleuren (van links naar rechts op de foto hierboven): Special Rosé Gold & Dark Grey, Classic Pure Black, Classic Coffee & Cream, Special Carbon Marsala, Classic Heavy Gold. Pryma is per direct leverbaar via onze Sonus Faber dealers en heeft een advies verkoopprijs van €499 met uitzondering van de Special Carbon Marsala die een advies verkoopprijs heeft van €549.

PRYMAlogo-cropped