Skip to main content

Simple Audio en Qobuz bundelen hun krachten voor hoogwaardig muziek streamen

QOBUZ_Music_is_back-croppedSimple Audio en Qobuz zijn trots op hun nieuwe samenwerking die is ontstaan uit de gemeenschappelijk ambitie om hoogwaardige geluidskwaliteit via innovatieve oplossingen te bieden aan muziekliefhebbers. Qobuz levert voor deze samenwerking haar hoge kwaliteit muziek en Simple Audio haar hoge resolutie streamers.

Na jaren waarin MP3 gecomprimeerde muziek de standaard is geworden, willen Qobuz en Simple Audio dit nu veranderen. Qobuz biedt muziekliefhebbers een nieuwe hoogwaardige luisterervaring met toegang tot meer dan 18 miljoen nummers, te streamen of downloaden in echte CD kwaliteit, als ook 20 duizend albums te downloaden in Studio Master kwaliteit. Voeg daar hoge resolutie streamers aan toe, de Simple Audio Roomplayer+ en de Roomplayer+ with Amp, en de waarde van deze krachtenbundeling wordt direct duidelijk.  De Simple Audio Roomplayers+ zijn uitgerust met Digitaal Analoog Converters die elk muziekbestand tot en met 24-bit/192 kHz door het hele huis kunnen weergeven met als resultaat echt hoogwaardige streaming.

Nieuwe Simple Audio software versie 3.3

Roomplayer+ Apps voor computer en tablet verbinden de Simple Audio Roomplayer+ met muziekdiensten, Internet radiostations en lokaal opgeslagen muziek op computers of netwerkschijven (NAS). Simple Audio heeft deze week een nieuwe software versie (versie 3.3) gelanceerd die toegang biedt tot de nieuwe Qobuz muziekdienst. Haal het beste uit de Qobuz muziekdienst met de Simple Audio Roomplayer+ en zijn Apps waaronder:

  • Muziek streamen in “Echte CD Kwaliteit” (16-bit/44.1 kHz FLAC)
  • Dowloaden en luisteren naar “Studio Master” kwaliteit (24-bit tot en met 192 kHz)
  • Eenvoudig inloggen met je Qobuz account
  • Bladeren door een catalogus van 18 miljoen nummers
  • Toegang tot artiest discografieën en gerelateerde artiesten
  • Muziek aan je lokale afspeellijst of favorieten toevoegen
  • Importeren van je Qobuz afspeellijsten
  • Toegang tot “New Releases, Selected by Qobuz, Bestsellers, Most Streamed, Press Awards, Favorieten en Aankopen”

Simple Audio Qobuz  Simple Audio Qobuz

Bovendien bevat deze nieuwe software een verbeterde browse functie voor het zoeken naar muziek opgeslagen op netwerkschijven (NAS), ondersteuning van UTF-8 karakters en een aantal kleinere verbeteringen en updates. De nieuwe Simple Audio Roomplayer Apps (versie 3.3) inclusief Qobuz zijn nu te downloaden van de Simple Audio website of via de App store van je product (zoek op Simple Audio).

Geef een reactie