Skip to main content

Simple Audio verlaagt prijs en stopt verdere ontwikkeling

Roomplayer-Trio-Compact-smallAl vanaf het begin was ons enthousiasme groot over de kwaliteit van de in Schotland gebouwde Simple Audio Roomplayers die multi-room audio streaming op hoog niveau mogelijk maken.  Het is daarom extra spijtig dat Simple Audio heeft besloten de bestaande hard- en software niet verder te ontwikkelen. Uiteraard zijn de Simple Audio Roomplayer+ en de bijbehorende software en Apps nog volop beschikbaar en zal Simple Audio bestaande en nieuwe gebruikers blijven ondersteunen via hun website, email en telefoon.

Dat neemt niet weg dat de huidige Roomplayer+ met of zonder versterker de ultieme oplossing is voor een multi-room audiostreaming muzieksysteem van hoge kwaliteit.  De Roomplayers hebben de afgelopen maanden diverse 5-sterren beoordelingen ontvangen in de wereldwijde pers en zijn door diverse vakbladen uitgeroepen tot het best klinkende streaming audiosysteem in zijn klasse. Met de intuïtieve App voor iOS en Android bedien je de muziek in elke kamer, en dat alleen met een stopcontact.  Toegang tot veel gebruikte (high-end) muziekdiensten is ook in voorzien. TIDAL, Qobuz, Deezer, Wimp en TuneIn zijn allemaal van de partij.

Prijsverlaging Simple Audio Roomplayer

Om een onverslaanbare prijs-prestatie verhouding te realiseren hebben we de advies verkoopprijs van de Roomplayer+ met 2×50 Watt versterker verlaagd van €829 naar €499. De versie zonder versterker is perfect als uitbreiding op een bestaand systeem en daarvan is de advies verkoopprijs  verlaagd van €729 naar €399.

Ga naar onze dealer locator voor de dichtstbijzijnde Simple Audio dealer.