Skip to main content

Tivoli Audio 10th Anniversary – Model 10

Tivoliaudio10jaar

Op 10-10-2010 bestaat Tivoli Audio alweer 10 jaar. Mede dankzij uw enthousiasme en ondersteuning hebben we in die 10 mooie jaren van Tivoli Audio een ijzersterk merk kunnen maken. Een merk dat zoveel kwaliteit brengt dat mensen weer met plezier naar de radio zijn gaan luisteren, en een merk dat voortdurend innoveert. Een heel zichtbaar merk ook, getuige de vele keren dat een van onze radio’s als stijlvol element in fotoreportages in woontijdschriften en lifestylemagazines verscheen.

Model 10
Zo’n tienjarig jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Geheel in stijl doen we dat met de speciaal voor dit jubileum ontworpen Model 10, een tot een compleet systeem uit te bouwen tafelradio met digitale bediening.

Model10-3colorslowres

Tivoli Design Challenge
Al even bijzonder – en geheel in Tivoli Audio stijl – is de internationale Tivoli Design Challenge, waarbij wereldwijd kunstenaars en ontwerpers worden uitgenodigd om een Model 10-poster te ontwerpen. De winnende ontwerpen zullen op een billboard te zien zijn op het New Yorkse Time Square. Kijk voor meer informatie op designboom  . Volg de Challenge en bekijk de eerste inzendingen op facebook.

Tivolidesign

Woonbeurs Amsterdam
Omdat het designelement bij Tivoli Audio zo essentieel is, zullen we ook dit jaar weer op de Woonbeurs Amsterdam aanwezig zijn ( http://www.woonbeurs.nl/ – Amsterdam RAI, 25 september t/m 3 oktober).

woonbeurs2010

Interieur Kortrijk
Een kleine twee weken na de Woonbeurs is Audiac ook aanwezig op de 22e editie van de Interieur in Kortrijk (Kortrijk Expo, 15 t/m 24 oktober, http://www.interieur.be/). Interieur is een internationale, door een zeer brede doelgroep bezochte manifestatie waar design centraal staat en de nieuwste trends gepresenteerd worden.